Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Fijnbezaagde palen

Fijnbezaagde palen zijn duurzaam en wat grover kwa afwerking dan een geschaafde paal.

Filter op dikte en breedte:

Filter op lengte:

Fijnbezaagde hardhouten palen 

Hardhout, Onze Fijnbezaagde Hardhouten palen zijn in 2 houtsoorten beschikbaar. 

Onze Fijnbezaagde palen waar wij groot fan van zijn is van zeer goed kwaliteit en uitermate sterk!  
 

Azobe hout  

Azobé is een sterke hardhoutsoort, met een donkerbruine kleur. De hoge duurzaamheid ontstaat doordat Azobé nagenoeg geen vocht opneemt, deze hardhoutsoort is dan ook uitermate geschikt om in de grond of in het water te plaatsen. Azobé heeft duurzaamheidsklasse 1 en gaat zowel boven als onder de grond zo’n 20 tot 25 jaar mee. Onbehandeld Azobé vergrijsd door de loop van de tijd op een mooie manier. Het is mogelijk het product te behandelen met olie, zo behoud je de originele Azobé kleur.  

 

AVE hout  

Angelim Vermelho (AVE) is een tropische hardhoutsoort uit Zuid-Amerika die vergelijkbaar is met Azobé. AVE hout heeft veel mooie eigenschappen. Het hout heeft een warme roodbruine kleur met weinig knoesten kwasten. Daarnaast trekt het hout niet snel krom, ideaal om het hout gemakkelijk te verwerken. Onbehandeld AVE heeft duurzaamheidsklasse 1 en gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee. De roodbruine kleur van AVE vergrijsd op een mooie manier. Wil je toch liever de originele kleur behouden? Behandel de palen dan met hardhout olie. 

 
Fijnbezaagd Hardhout kopen  

Vrijwel al ons Hardhout fijnbezaagd(ruw) is direct online te bestellen in de webwinkel; je kan het Hardhout fijnbezaagd laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen (op afspraak). Eerst advies nodig of willen jullie een Hardhouten oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze Hardhout experts adviseren jullie graag!  

 
Fijnbezaagd Hardhout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig uw Hardhout online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het Hardhout razendsnel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wil je het Hardhout liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! (op afspraak) Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Hardhout.