Beschoeiingen

Beschoeiingen en damwanden voor een extra robuuste, duurzame maar ook betaalbare overwand.

Types

Kies je het soort beschoeiing dat je nodig hebt

Bevestiging

Alles wat je nodig hebt om een beschoeiing te plaatsen

Wat is een damwand?

“Een damwand en/of beschoeiing is een sterke vorm van oeverbescherming en wordt in de meeste gevallen toegepast als versterking en/of afwerking bij oevers van kanalen, vijvers en sloten.”

Avatarsv3_maarten

Maarten

“De meest gebruikte typen zijn:

  1. Beschoeiingschot: beschoeiingsplanken met palen en eventueel worteldoek.
  2. Damwand: verticale damwandprofielplanken die in elkaar worden geschoven.”

“Meer weten over hoe je een damwand plaatst? Bekijk de pagina over damwand!”

Alle beschoeiingen

(103 producten)

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Beschoeiingen

Hout voor beschoeiing en damwand bij NuBuiten is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een duurzaam en betrouwbaar product om jouw tuinverhoging, sloot, talud of als een damwand rond een vijver te ondersteunen. Gemaakt van hoge kwaliteit hout, beschoeiingen en damwanden zijn eenvoudig te installeren en zal je voorzien van hoge kwaliteit hard hout. Plus, door ons advies op maat over het bouwen van uw hardhouten beschoeiing of damwand, ben je er zeker van dat onze experts de beste oplossing adviseren voor jouw project. Dus als je op zoek bent naar hardhouten beschoeiingen en damwanden van hoge kwaliteit, kijk dan niet verder dan en bestel jouw hout bij NuBuiten.nl

Beschoeiingen en damwanden kopen

Wij bieden diverse beschoeiingsmaterialen, waaronder kant-en-klare beschoeiingspalen, Azobe hardhouten palen, beschoeiingsplanken en damwanden. Wij kunnen je op maat adviseren bij het bouwen van uw hardhouten beschoeiing. In ons tuinhoutassortiment vind je diverse kant-en-klare houten keerwanden en meer hardhout voor een houten schutting of beschoeiing aan de waterkant. Voor het bouwen van houten keerwanden en stevige beschoeiingen aan de waterkant is advies op maat mogelijk. Kom in contact met onze klantenservice of verkoopafdeling.

Hout voor je beschoeiing bestel je online bij nubuiten.nl: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Op NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw complete damwand, beschoeiing of losse onderdelen voor beschoeiingen online; zo ben je er zeker van dat je de laagste prijs betaald, het hardhout snel geleverd wordt en dat je kan rekenen op onze deskundige service en ondersteuning voor jouw project! Bezoek gerust ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam, tussen Gorinchem en Dordrecht, lokaal gelegen in Nederland. Bekijk onder het genot van een kop koffie ons assortiment tuinhout, hardhout en ons assortiment overkappingen.

beschoeiingen damwanden oeverwand hout  hardhouten damwand geschaafd azobe beschoeiingen nubuiten  Beschoeiingen hardhout tuinhout hout handel hardinxveld goedkoop