NuBuiten geeft Advies

Ontdek alles over blokhutten!

Schutting

Nieuwe tuinafscheiding nodig? Bestel nu jouw schuttingen en hekwerken bij NuBuiten.nl! Ons aanbod varieert van een plankenscherm tot luxe hout-beton schuttingen. Je kan het compleet samenstellen met planken, palen en accessoires.

Type

Materiaal

Wat heb ik allemaal nodig bij mijn tuinafscheiding?

Bij het plaatsen van een tuinafscheiding moet je rekening houden met verschillende facetten. Denk hierbij aan de materiaal, lokatie en budget. 

Een schutting kan je monteren tussen hardhouten palen. Bij een schutting met hardhouten palen adviseren wij om hiervoor geschaafde hardhouten palen te gebruiken. De schutting bevestig je met L-beslag op de hardhouten palen. Zorg ervoor dat de palen altijd minimaal een derde in grond plaats, zodat deze stevig staan. De schutting kan je afwerken met afdekkap van hardhout, daarnaast verkopen wij ook een bijpassende hardhouten poortdeur en tuindeurkozijn

Natuurlijk zijn onze tuinafscheidingen in diverse materialen en maten verkrijgbaar. Wil je meer groen in de tuin? Kijk dan eens bij trellisschermen. Wil je geen pottenkijkers? Dan is composiet schuttingsysteem misschien meer iets voor jou! 

Liever persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

nubuiten showroom

Product- en montageadvies

NuBuiten helpt je op weg!

Haal je tuinafscheiding bij NuBuiten!

NuBuiten biedt veel mogelijkheden voor een tuinafscheiding. Van Grenen tot Douglas of liever een Aluminium schutting? Bij NuBuiten is het allemaal mogelijk!

Plankscherm of een schutting met trellis?

Daarnaast is er ook nog een keuze om te gaan voor een plankenscherm, handig voor als je graag wat meer privacy wilt. Je kan ook gaan voor een schutting met trellis, gezellig als je nog een babbeltje met je buurman wilt doen.

Je hoeft natuurlijk niet voor een houten schutting te gaan. We bieden ook stalen hekwerken aan met kwaliteit en een mooi look! Wat wil je nog meer? 

Montageadvies nodig voor het plaatsen van de schutting?

Ook dat bieden wij aan, maar laten we beginnen bij het uitkiezen. Kom je langs in Hardinxveld-Giessendam? In ons Experience Center zijn alle schuttingen te zien!

Schutting tuinafscheiding in de tuin  Schutting tuinafscheiding  Schutting tuinafscheiding bij NuBuiten