close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Oppervlakte: 6-11 m²

Ben jij op zoek naar een tuinberging of een plek om te zitten die niet te groot of te klein is? Onze blokhutten zijn precies groot genoeg om al je tuinspullen op te bergen, of om een gezellige plek te creëren om te zitten en te ontspannen. Kies voor de perfecte maat blokhut voor jouw tuin en geniet van extra ruimte en gemak. Onderstaande blokhutten hebben een oppervlakte van 6 tot en met 11 vierkante meter.

Blokhut 6-11 m² 

Een blokhut die niet te groot is en niet te klein: een perfecte maat als je opzoek bent naar een ruime tuinberging of een ruimte om te zitten.  

Waarom kiezen voor een blokhut met oppervlakte 6-11 m²?  

De blokhut met een oppervlakte van 6 tot 11 vierkante meter is geschikt als tuinberging, maar het kan ook dienen als een gezellige ruimte om samen te komen. In deze categorie vallen veel verschillende modellen. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden in deze categorie.  

In welke uitvoeringen zijn de blokhutten met oppervlakte 6-11 m² beschikbaar? 

De blokhutten zijn beschikbaar in verschillende maten, typen en behandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een model met een lessenaarsdak, zadeldak of plat dak. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een model met een deur erin. Daarbij kunt u kiezen voor een deur met ramen, een deur met afgedekte ramen of dichte deuren. Naast de deuren kunt u ook kiezen voor een raampje in de blokhut. Wij hebben ook een aantal modellen met glazen schuifwanden erin.  

Behandelingen blokhut 6-11m² 

Als we kijken naar de behandelingen van de blokhutten hebben we twee mogelijkheden: onbehandeld of groen geïmpregneerd. Bij de onbehandelde variant is het hout van het buitenverblijf in dezelfde staat en kleur zoals hij van de boom komt. Hierbij is hij vaak wel geschaafd. Bij de groen geïmpregneerde variant is het hout al geschikt voor gebruik doordat het onder druk behandeld is. Dit hout hoeft dus niet meer te worden voorzien van een beits. Bij een onbehandelde blokhut is het wel handig om te kiezen voor een behandeling met een beits. Dit verlengt de levensduur met 5 jaar als je de blokhut om de 5 jaar opnieuw beitst.  

Blokhutten bekijken in onze showroom

In ons Experience Center kun je een aantal blokhutten bezichtigen. Hier zijn ook verkoopspecialisten aanwezig die u advies en informatie kunnen geven met betrekking tot jouw situatie en wensen.  

blokhut met lessenaarsdak geschaafd vuren nubuiten westwood Blokhut met lessenaarsdak met overkapping tuinhuis westwood showroom hardinxveld blokhut met schuin aflopend dak westwood nubuiten