close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Oppervlakte: >20 m²

Ben jij op zoek naar een tuinhuis met een bepaalde oppervlakte? Bij NuBuiten ben je aan het juiste adres! Wij bieden jou graag een blokhut met overkapping aan, perfect voor grotere tuinen. Naast een gedeelte waar je kunt genieten in jouw tuin, heeft dit tuinhuis ook een bijbehorend tuinhuis waar je jouw tuinartikelen en gereedschap kunt opbergen. Zo heb je alles op één plek!

Blokhut met oppervlakte >20 m2 

Zoek je een tuinhuis vanaf/met deze oppervlakte dan ben je bij NuBuiten aan het juiste adres. Wij bieden je graag deze blokhut aan met overkapping voor de wat grotere tuinen. Naast het gedeelte waar je lang kan blijven genieten in jouw tuin zit aan dit tuinhuis ook een tuinhuis aan vast, dit geeft je een mogelijkheid tot het opbergen van jouw tuinartikelen/gereedschap!  

Wat is een blokhut? 

Een blokhut is een hut en zal uit diverse onderdelen bestaan, deze dien je doormiddel van de meegeleverde handleiding in elkaar te zetten. Benieuwd uit welke onderdelen een blokhut bestaat? Klik dan hier!  

Blokhutmateriaal 

De meest voorkomende houtsoort bij blokhutten is Vurenhout, zo verkopen wij dit formaat blokhutten eigenlijk alleen in dit houtsoort maar bieden wij wel 2 verschillende verduurzamingen aan. Welke verduurzamingen dit zijn komen we zo op terug, graag vertellen we je eerst wat meer over de houtsoort van dit tuinhuis. Houtsoort Vuren heeft van zichzelf veel goede eigenschappen, om er meer over te weten te komen klik dan zeker hierop! En aantal modellen zijn in bezit van de volgende verduurzaming:  groene impregnatie vergeet ook hier niet op te klikken, zo kom je er achter wat deze behandeling doet met houtproducten.   

Opties voor jouw blokhut om niet te vergeten!

Er zijn een aantal producten die niet worden meegeleverd maar wel essentieel zijn voor de opbouw van jouw blokhut! Zo begin je altijd met een juiste fundering, dit zorgt ervoor dat jouw blokhut stabiel staat. Daarnaast zijn er nog een aantal blokhutaccessoires welke je als extra optie kan mee bestellen niet essentieel maar wel heel handig! 

Neem contact op met NuBuiten! 

Een nieuw project starten blijft altijd spannend en we staan je dan ook graag te woord om voor jouw project de ideale blokhut samen te stellen. Neem gerust contact op via: contact opnemen en laat NuBuiten je helpen met een sfeervolle plek te creëren in jouw tuin!   

outdoor life grote blokhut met luifel nubuiten houthandel hardinxveld gardenas blokhut oxford XL NUbuiten grote blokhutten grote blokhut met luifel nubuiten