close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Blokhut oppervlakte: 0-6 m²

Voor de wat kleinere tuinen of voor een kleine tuinberging in jouw tuin bieden wij je graag onze blokhutten aan tot een oppervlakte van 6 vierkante meter.

Oppervlakte blokhut 0-6 M2 

Een Blokhut is ideaal om tuinartikelen of gereedschap in op te slaan en geeft jouw tuin een natuurlijke boost! Deze kleinere blokhut is beschikbaar in verschillende maten, afwerkingen en materialen, zo is er voor elke tuin een passend model.  

Waaruit bestaat een blokhut? 

Alle blokhutten worden geleverd in een bouwpakket, deze dien je doormiddel van een handleiding welke wordt meegeleverd zelf of door een professional in elkaar te zetten. Maar waar bestaat een blokhut uit? Dit zal bestaan uit diverse onderdelen via de volgende link zal elk onderdeel aan je worden toegelicht: Klik hier om er achter te komen uit welke delen een blokhut bestaat!  

Welk materiaal bieden jullie aan in deze oppervlakte?  

In dit formaat blokhut zijn er verschillende materialen mogelijk, bij NuBuiten geven we je graag een ruime keuze zodat er voor ieder wat wils is. Hieronder lichten we je graag toe welke materialen er mogelijk zijn en wat het is. 

Vurenhout: 9/10 blokhutten zal bestaan uit Vurenhout, waarom dit is kunnen we je heel makkelijk uitleggen. Vurenhout is gemakkelijk te verwerken door de zachtheid van het product en is in prijs ook heel aantrekkelijk. Dit houtsoort is dan ook het meest gebruikte naaldhoutsoort, de levensduur zal echter verschillen dit heeft met de verduurzaming te maken. 

Vuren onbehandeld: De onbehandelde variant zal meestal 5-10 jaar meegaan en is onbeschermd tegen verschillende weersomstandigheden. De kleur zal in bleek tot witachtig geel worden geleverd en zal met de tijd vergrijzen en gaan rotten. Als je dit wilt voorkomen raden wij altijd aan om de blokhut te behandelen en dit om het aantal jaar te herhalen. 

Vuren groen geïmpregneerd: Naast de onbehandelde variant kan je een aantal geselecteerde blokhutten ook bestellen in een verduurzaming. De verduurzaming die wij aanbieden is groen geïmpregneerd. Hierdoor krijgt de blokhut een groene groen maar is het hout wel beschermd, meer weten over eigenschappen van groen geïmpregneerd hout? Klik dan hier!  

Composiet: Naast de houten blokhutten bieden wij bij NuBuiten ook nog blokhutten aan in een anders soort materiaal namelijk composiet. Dit materiaal is qua onderhoud een echte winner, er is namelijk heel weinig onderhoud aan en zou je enkel 1 keer per jaar het dienen af te nemen met een vochtige doek. Dit materiaal bestaat uit gerecycled kunststof en zal gemiddeld 15 jaar meegaan. 

Laat je inspireren in ons experience center!  

Neem ook een kijkje bij onze projecten, met de jaren hebben wij vele buitenverblijven geplaatst en willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Klik hier voor onze projecten!  

vlonder voor blokhut grenen dekdeel vlonderplanken plank Blokhut NuBuiten Mees Blokhutten