close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Materiaal blokhut: Metaal

Ons assortiment van blokhutten biedt een keuze uit verschillende materialen, zoals composiet, hout en metaal. De metalen tuinhuizen zijn populair vanwege hun strakke uitstraling en beschikbaarheid in verschillende kleuren en afmetingen. Bovendien worden ze geleverd met een duidelijke opbouwhandleiding. Kies voor een metalen blokhut voor een duurzame en stijlvolle toevoeging aan jouw tuin.

Blokhut Metaal 
 
Binnen ons ruime assortiment van blokhutten, bieden wij deze aan in verschillende materialen. Zo verkopen wij ze bijvoorbeeld in composiet of van hout, maar ook van metaal. Behalve de strakke uitstraling, zijn er meerdere redenen waardoor je voor een metalen tuinhuis wilt kiezen. De metalen blokhutten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen en zullen geleverd worden inclusief een duidelijke opbouwhandleiding. 

Eigenschappen metalen blokhut 
 
Een van de redenen om voor een metalen blokhut te kiezen kan het strakke uiterlijk zijn, maar er zijn ook andere aspecten die metaal maken tot een uniek product. Andere voordelen van metaal zijn dat het enorm sterk is en ook zeer onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk zal het met enige regelmaat schoongemaakt moeten worden, maar is het verder zo goed als vrij van onderhoud.  

Verder zijn er ook een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden voor de aanschaf van een metalen blokhut. Zo kan metaal wanneer het bijvoorbeeld regent of hagelt voor de nodige geluidsoverlast zorgen en is ook het bewerken van een metalen tuinhuis minder makkelijk dan bij bijvoorbeeld hout. Het plaatsen van een (extra) raam is bij een houten verblijf altijd mogelijk, maar zal bij metaal niet gaan. Waar je verder rekening mee dient te houden is dat het materiaal zwaar is, dus bij de opbouw is dit zeker iets om in ogenschouw te houden. Een voordeel hierin is dat de wanden kant-en-klaar geleverd worden en het dus minder tijd in beslag neemt om op te bouwen. 
 
Interesse gewekt om voor deze metalen blokhut te kiezen? 
 
Kom eens langs bij NuBuiten in Hardinxveld-Giessendam. Hier is ons experience center gevestigd en hebben wij enkele modellen opgesteld staan. Ook staan onze verkoopmedewerkers klaar om je van eventueel advies te voorzien. Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd is om al je wensen door te nemen, is het mogelijk om via de blauwe banner op de homepagina een afspraak in te plannen.  

Blokhut metaal zwart Biohort berging zilver metalen blokhut verzinkt metalen staal blokhut biohort buur verzinkt nubuiten