Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Onbehandelde Blokhutten

Hier vind je precies wat je zoekt! Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Onbehandelde blokhut 

In je zoektocht naar een tuinhuis kom je veel mogelijkheden tegen, zo is er ook een mogelijkheid om deze zonder behandeling te bestellen. Blokhutten zijn razend populair en ideaal voor het opslaan van tuinmeubilair, gereedschap en als schuur. Bij NuBuiten bieden we daarnaast ook nog de keuze uit een blokhut met overkapping zodat je van alle gemakken voorzien zal zijn! 

Vurenhout voor jouw blokhut

Blokhutten zijn over het algemeen van Vurenhout zo ook bij ons, benieuwd waarom dit is dat vertellen we je graag hieronder. 

Vurenhout is zeer gemakkelijk te verwerken en valt onder zachthout, dit houtsoort is naast deze voordelen ook qua prijs zeer aantrekkelijk. De onbehandelde variant zal bleek tot witachtig van kleur zijn en zonder enige behandeling wordt er verwacht dat dit 5-10 jaar zal meegaan. De kleur zal zonder behandeling steeds grijzer worden en zal niet zijn beschermd tegen weersinvloeden wel echt een aanrader om het Vurenhout een behandeling te geven. 

Welke uitvoeringen onbehandelde blokhutten vind je bij NuBuiten? 

Om je een ruime keuze te geven staan er online verschillende dakuitvoeringen en afmetingen blokhutten online. Let wel op dat de maat een standaard maat is en een aanpassing/maatwerk hierin niet mogelijk is. De volgende dak uitvoeringen bieden wij aan als onbehandelde blokhut: 

  • Platdak 
  • Zadeldak 
  • Lessenaarsdak 

Zelf je blokhut behandelen 

Vurenhout is zeer gemakkelijk te behandelen en hiermee zal dan ook gelijk de duurzaamheid aanzienlijk mee verlengen tot 10-15 jaar. In de meeste gevallen zal een impregnatiemiddel voldoen voor de bescherming van het hout. Klik hier voor ons impregnatiemiddel. Naast deze optie is het ook mogelijk om het hout te behandelen met een Olie, beits of verf maar wat is nu het verschil en hoe moet ik hout behandelen? Klik dan hier voor productadvies; hoe behandel ik hout.   

Blokhut bouwpakket 

Blokhutten worden standaard geleverd in een bouwpakket, deze is eenvoudig te monteren doormiddel van de meegeleverde handleiding. Vraag nu je vrijblijvende offerte aan via de volgende link of maak een afspraak om de wensen te bespreken in onze experience center in Hardinxveld-Giessendam. Klik hier!  

zadeldak schuur blokhut berging tuin nubuiten blokhut met zadeldak puntdak tuinberging schuur blokhut met zadeldak tuinberging