Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Grendels en schuiven

Grendels zijn een ideale oplossing om je tuinpoort extra veilig vast te zetten. Voorkom ongewenste bezoekers en zorg ervoor dat je poort niet gemakkelijk kan openwaaien met deze stevige beveiliging!

Grendels en schuiven 

Met grendels kun je je tuinpoort extra stevig vastzetten. Voorkom hiermee dat je poort gemakkelijk kan doorwaaien!  

Welke soorten grendels zijn er? 

Voor de afsluiting van je tuin kan je van verschillende grendels gebruik maken. Je kunt kiezen uit de volgende grendels: 

  • Grondgrendel De betekenis van de grondgrendel zit al in de naam. De grondgrendel zorgt ervoor dat je poort of tuindeur ook in de grond vergrendeld is en voorkomt dat je poort gemakkelijk kan doorwaaien. De grondgrendel bestaat uit twee geleiders en de grendel. Allereerst plaats je de twee geleiders op de juiste plaats op het uiteinde van je poort (of als je een dubbele poort hebt plaats je deze in het midden.) De geleiders hebben een L-vorm, bij de bovenste geleider moet de L-vorm naar boven en bij de onderste geleider moet de L-vorm naar beneden worden geplaatst.  
  • Staartgrendel De staartgrendel wordt gebruikt om een poort of tuindeur aan de bovenkant vast te zetten. De grondgrendel zorgt ervoor dat je poort of tuindeur ook aan de bovenkant vergrendeld is en voorkomt dat je poort gemakkelijk kan doorwaaien. De staartgrendel is eenvoudig te monteren. De staartgrendel bestaat uit twee onderdelen, namelijk de grendel en een geleider. Allereerst kan de grendel gemonteerd worden. Hierin zitten voorgeboorde gaten, waardoor deze gemakkelijk kan worden vastgezet. De grendel moet op de poort of deur worden vastgezet. De geleider kan daarna boven de deur worden gemonteerd.  
  • Varkenshokgrendel  De varkenshokgrendel is geschikt als sluiting van je tuinpoort, hek of dierenhok. De grendel bestaat uit de grendel zelf en een los buisje. Door de voorgeboorde gaten in de grendel kan ook deze grendel gemakkelijk gemonteerd worden.  

Neem gemakkelijk contact op  

Heb je nog meer vragen of grendels en schuiven? Neem dan contact op met één van onze verkoopspecialisten. Zij beantwoorden graag al je vragen. 

varkenshokgrendel sluiting hekwerk slot vergrendel nubuiten Varkenshokgrendel grendel sluiting hek slot nubuiten hek grendel met veer rvs westwood nubuiten hek accessoires