close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Logistiek

Ook voor je logistieke problemen hebben wij oplossingen. NuBuiten bied verschillende producten aan, die je een op gang kunnen helpen in en om het huis!

Logistiek bij NuBuiten

Ook voor je logistieke problemen hebben wij oplossingen. NuBuiten bied verschillende producten aan, die je een op gang kunnen helpen in en om het huis!

Een kruiwagen is een handig gereedschap voor het vervoeren van zware lasten. Het heeft wielen aan de voorkant en een handvat aan de achterkant, waardoor het makkelijk is om zware voorwerpen mee te slepen. Kruiwagens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, dus er is voor ieder wat wils. Als je gaat klussen in de tuin, is een kruiwagen onmisbaar!

Naast kruiwagens bieden we ook spanbanden aan. Spanbanden zijn ideaal voor het transport van zware en onhandelbare voorwerpen. Ze zijn veel sterker dan touwen of koorden en kunnen dus veel zwaardere voorwerpen dragen. Ook beschadigen ze de voorwerpen niet, waardoor ze idealer zijn dan bijvoorbeeld klossen of lassen. Daarnaast zijn spanbanden makkelijk te gebruiken en eenvoudig vast te maken, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het inpakken van uw spullen.

Logistiek online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig uw logistieke producten online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat de producten razendsnel geleverd kunnen worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment. 

Logistiek trap Logistiek spanband  Logistiek kruiwagen